2 April 2010

RAINFOREST MIRI

hai... assalamualaikum..apa kabar? sehat ker? kalau demam2, sakit badan tu, cepat2 cek kat dOktor tau.. hmm..sekarang ni pelangi sedang dgr ERA FM... tgh dgr lagu sume sedeh2..siap dgn luahan perasaan para pendengar smbil nangis2.. pelangi pun sedeh:(.. hari ini lah kita telah kehilangan seseOrang yang membuatkan KOTAK KETAWA kita sentiasa bergetar.. suasana sedeh telah meyelubungi rakyat Malaysia. AL-FATIHAH buat DIN BERAMBOI... sesungguhnya kehilangan beliau menghilangkan KOTAK KETAWA kita.. hmmm..


Ok lah! jgn sedeh2 lagi...


itu takde kaitan pun dgn tajuk entry ni.. RAINFOREST MIRI.. hari ni sepatutnya pelangi mengikuti kawan, YUN, ALONG, NADIA pergi rainforest tu.. tapi..ats alasan yg tak dpt di elakkan, pelangi tak dpt pegi.. tup2, tadi.. yang menjeleskan hati dn perasaan, si ALONG tu, tag gmbr mereka kat tmpt tu.. memang CANTEK dan MENDAMAIKAN..

ALONG dan YUN cakap..

RAINFOREST tu, tmpt baru,, belum ramai yg tahu.. terletak kat area LAMBIR MIRI.. kalau masOk.. RM50 seorang, dari jam 9.30 pagi smpai 5 ptg.. bayaran tu, complete dgn tukang guide tmpt tu, makanan, tmpt rehat, mndi.. main snooker.. dan ade gak flying fox jer ape.. (tak pndai eja) hahahah.. tu byr lah RM10 one game...

kat bawah ni.. ade gmbr mereka-mereka yang ngegeh itu...








dan... yg pastinya... tempat tu memang menarik..dan kepada sape2 nk pegi ke tmpt tu..jgn sangka MIRI takde ape2... jum kita pegi ramai2.. kita buat plan la... SMS pelangi k... ramai2 lagi best.. dan...


PELANGI NK PEGI CTU!!!


sesungguhnya, senyuman aku itu sangat lebar kan??? hahaha

sekiann...12.25 am...nite~ :)


3 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

salam....hai pelangi kak ayu sihat2x jer...
wow bestnya..suka lihat awk ceria....

pelangi mentari berkata...

HEHEHH... KAK AYU DAH SEHAT?? OK LA TU... SAMA2 KITA SEHAT... THNKS FOR READING SIS~ :)

tunbegia berkata...

sungguh lebar senyuman kitak, ;-)

salamm,

Nurkilan Pelangi Nok latest !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...